«Νιάτα χωρίς γηρατειά»


Μια μαγική ιστορία γεμάτη σοφία, συγκίνηση και πλούσια μηνύματα για τα πολύτιμα γηρατειά και την ανεκτίμητη αξία τους.



Φίλες και φίλοι του Παραμυθοφώνου, καλό μήνα!

Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων η 1η Οκτωβρίου και το Παραμυθόφωνο τιμά τους γέροντες και τις γερόντισσες με την ιστορία «Νιάτα χωρίς γηρατειά». Μια μαγική ιστορία γεμάτη σοφία, συγκίνηση και πλούσια μηνύματα για τα πολύτιμα γηρατειά και την ανεκτίμητη αξία τους.

Επιλέξαμε τη σημερινή συμβολική ημέρα, που είναι αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία, για την ολοκλήρωση της θεματικής «Ηλικιωμένοι σοφοί και μαγικοί βοηθοί» και με χαρά σας παρουσιάζουμε την 30η και τελευταία ιστορία. Τριάντα ιστορίες από την παγκόσμια προφορική παράδοση με γέροντες και γερόντισσες που μας καθοδηγούν και μας δείχνουν τον δρόμο της ευτυχίας, μας προστατεύουν και μας βοηθούν στις περιπέτειες και τις δύσκολες δοκιμασίες. Οι συμβουλές τους κρύβουν λαϊκή σοφία που τους χάρισε η ζωή στο πέρασμα των χρόνων. Τα καμώματά τους ξεγελούν και τα πιο πανούργα πλάσματα.

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτήθηκε από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, τη Φιλανθρωπική Οργάνωση Hellenic Hope, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Είμαστε ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι για την υπέροχη συνεργασία με το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα και για το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς των συντελεστών μας. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι δωρητές και οι ακροατές μας όλων των ηλικιών.

Όλες τις ιστορίες μπορείτε να ακούσετε ΕΔΩ





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ακούστε το «Παραμυθόφωνο» από το κινητό σας χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ.

Ανοίξτε το Google Play και αναζητήστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές podcast. Κατεβάστε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο. Η πιο δημοφιλής είναι το Spotify και παρέχεται δωρεάν. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ιστορίες από το «Παραμυθόφωνο» μέσα στην εφαρμογή και να τις ακούσετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ. Τα iPhone και iPad έχουν εγκατεστημένη εφαρμογή “Podcasts”. Μπορείτε να ψάξετε το «Παραμυθόφωνο» στο search, στο σύμβολο του μεγεθυντικού φακού. 

Το «Παραμυθόφωνο» μπορείτε να το ακούσετε στο κινητό σας από τις εφαρμογές



           

                  https://castbox.fm/channel/%ce%a0%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%85%ce%b8%cf%8c%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%bf-id2759139?country=us





Δημοφιλείς αναρτήσεις