Το «Παραμυθόφωνο» γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας! Απρίλιος 2020 - Απρίλιος 2021.


Φίλοι και φίλες των μύθων και παραμυθιών! Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μας να βλέπουμε μέσα σε ένα χρόνο σκέψεις, ιδέες, συζητήσεις, προτάσεις να υλοποιούνται βήμα-βήμα και κόπους να αποδίδουν καρπούς. Τα σχέδια έγιναν πράξεις και τα όνειρα πραγματικότητα. 
Το «Παραμυθόφωνο» από τον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας του βρήκε ένθερμη ανταπόκριση σε παιδιά και ενήλικες σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού και αγκαλιάστηκε από τους ελληνόφωνους ακροατές σε όλο τον κόσμο. 
Με τον καιρό, καταγράφοντας περισσότερες από 130.000 ακροάσεις και σύμφωνα με τα podcast charts, έφτασε στην 1η θέση στην Ελλάδα και την Κύπρο στην κατηγορία «Παιδιά και Οικογένεια», στην 30η θέση σε όλες τις κατηγορίες podcasts στην Ελλάδα και σε υψηλή θέση στη διεθνή κατάταξη. 

Ευχαριστούμε τους μικρούς και μεγάλους ακροατές μας για την προτίμηση, τον αμείωτο ενθουσιασμό και τα υπέροχα μηνύματα. Ευχαριστούμε τη Νορβηγική Πρεσβεία στην Αθήνα, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Πειραιώς, το Ίδρυμα Ευγενίδου, την Εταιρεία Νovalac, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο έργο μας. 

Ευχαριστούμε τους πολύτιμους  συνεργάτες μας για την αγάπη, το πάθος και την πίστη στη συνεργασία μας. Τον Γιώργο Ευγενικό στην αφήγηση, τη Μαρία Βλαχάκη, τη Μαρία Ζουράρη και τη Χριστίνα Βερβερίδου στην έρευνα και επιμέλεια των κειμένων, τη Μάρα Καίσαρη, την Άννα Κατσούλη και την Ειρήνη Νικολακοπούλου στις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις. Την Άσπα Παπαδοπούλου στην ποίηση, τον Βασίλη Κατσούλη στην ενορχήστρωση τραγουδιού και την ηχοληψία, τον Βασίλη Σολιδάκη και τον νέο καλλιτέχνη Γρηγόρη Σολιδάκη στη ζωγραφική, την Σμαράγδα Αποστολάτου στην αφήγηση.

Βάζουμε τις ιστορίες στη ζωή και την καθημερινότητά μας! Μύθοι, παραμύθια, θρύλοι, παραδόσεις λαών και πολιτισμών από κάθε γωνιά της γης, συναντώνται στο «Παραμυθόφωνο» και περιμένουν να ακουστούν, να μοιραστούν, να διαδοθούν. Ακολουθούμε και συντροφεύουμε τους ήρωες και τις ηρωίδες στα ταξίδια και τις περιπέτειές τους. Ακούμε ιστορίες με εύκολο τρόπο από το κινητό μας τηλέφωνο οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε, ακόμη και για 5 λεπτά!



Διεθνής κατάταξη 



Οι ηλικίες των ακροατών



Tο ποσοστό ακροατών ανά φύλο





Τα ποσοστά ακροάσεων ανά χώρα







   


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ακούστε το «Παραμυθόφωνο» από το κινητό σας χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ.

Ανοίξτε το Google Play και αναζητήστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές podcast. Κατεβάστε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο. Η πιο δημοφιλής είναι το Spotify και παρέχεται δωρεάν. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ιστορίες από το «Παραμυθόφωνο» μέσα στην εφαρμογή και να τις ακούσετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ. Τα iPhone και iPad έχουν εγκατεστημένη εφαρμογή “Podcasts”. Μπορείτε να ψάξετε το «Παραμυθόφωνο» στο search, στο σύμβολο του μεγεθυντικού φακού.


Το «Παραμυθόφωνο» μπορείτε να το ακούσετε στο κινητό σας από τις εφαρμογές



           

                  https://castbox.fm/channel/%ce%a0%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%85%ce%b8%cf%8c%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%bf-id2759139?country=us










Δημοφιλείς αναρτήσεις